Barefoot Nottingham (tidligere Notting Hill)
 
Nyhet - nå med 3-lags  VPS®  System!

Ikke bare vakker, men den nye modellen 'Nottingham' er også utstyrt med et helt nytt 3-lags VPS® System (standard på de andre Barefoot-modellene er 2-lags VPS® System).


Pris kr 8320,-.  

Det nye 3-lags VPS-systemet gir enda mer trygghet for punkttrykk fra stigbøylefester, og denne salen egner seg dermed både for sprang, for litt tyngre ryttere som står mye i stigbøylene og for lange turer og andre utfordrende ritt.  Selv om denne salen er stivere og beskytter hestens rygg bedre så er den enda fleksibel nok til å være behagelig for hesten og begrenser ikke hestens bevegelser.  Muskler vil bygges opp slik som med andre Barefoot saler.

Salen er laget i mykt lær i kombinasjon med DryTex™  materiale.
Med tykk fleece underside, 6 D-ringer, polstrede kneputer, justerbare kneputer under kappene som kan flyttes eller fjernes etter ønske (borrelås).

Utskiftbar fremsvissel av samme type som de andre Barefoot salene.  Justerbar innfesting av stigbøylereimer.  Fleksibelt V-gjordsfeste.  Close Contact sete som blir liggende over hestens tyngdesenter.

Vekt kun ca 5 kg.   Finnes i str 1 - ca 17,5" og str 2 - ca 18,5".  
Farge:  lys brun/svart eller helsvart.

Til denne salen passer Cherokee paden best.
 
 
 

For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

E-post:
post@bomfrisal.no