Vi selger og bruker også selv Equine Fusion Boots - eller som produsenten kaller det: "Joggesko for hest".
Etter å ha hørt så mye positivt om disse fra folk som har prøvd de så er vi glade for å kunne innlemme de i vårt sortiment.  Alle størrelser er lagervare og sendes ut fortløpende.  Les mer om Equine Fusion på produsentens hjemmesider her Equine Fusion

NB:  Nå minus 10% på lagerførte størrelser av Ultimate og All Terrain ved kjøp av minst 4 stk.  Vi prøver å redusere lageret litt og gir derfor 10% rabatt på hele ordren ved kjøp av minst 4 stk lagerførte boots!  Pigger minus 20% på restlager

Nyhet:  "All Terrain og All Terrain Slim"

Med tykkere såle som gjør den mer solid, tåler hardere bruk og gir bedre feste mot underlaget.  Optimal overrulling for hoven.  Fremdeles myk og fleksibel og lever opp til ryktet som den mest komfortable boots du kan få til hest.

Ingen reimer eller spenner, kun det nye patenterte Velcro låsesystemet (borrelås).  Reflekser for bedre synlighet.  Piggsett for bedre feste/vinterbruk kr 350,- pr sett.

Størrelser fra nr. 7 til 16.    Enkel i bruk, settes på og taes av på sekunder.  Samme geniale system som  "Ultimate".

Leveres nå i både vanlig All Terrain og i Slim-utgave for litt mer avlange hover.  

Finn din størrelse her:  Størrelser / måleskjema

Brosjyre All Terrain!

Pris kr 1050,- pr stk.

Pigger til Equine Fusion Boots:  Man får nå også pigger til disse bootsene.  For bedre feste på snø, is og sleipt underlag uten å miste de gode egenskapene til EF boots så finnes nå sett med pigger utviklet spesielt for dette.  De er enkle å montere med eget monteringsverktøy som følger med settet, og man kan ta de ut når de ikke lenger trengs.  Piggene er laget for "året rundt bruk" om man ønsker dette.

Det anbefales å bruke Dampening Pads inni bootsene når man har montert pigger for å være sikker på at hesten får det mest mulig behagelig og for å øke levetiden på boots og pigger.

NB:  EF pigger er mindre enn hva som er vanlig for normale hestesko.

 

Informasjonsfolder Equine Fusion piggsett.

 

Equine Fusion Ultimate og Ultimate Slim.  

Enkel av- og påsetting, bedre og enklere festemekanisme og sitter bedre på foten.  Flere størrelser enn før, nå fra str 7 til 16 !!!

Finnes også i utgave "Slim" for hester med mer avlang hovvform, f.eks str 13 Slim passer til hov som er fra 12,6 til 13,5 cm lang og med max vidde på 12,35 cm.


Priser:

Equine Fusion Performance blå:      
str 10 - 15:   Kr  1598,- pr. par.Equine Fusion Ultimate / Ultimate Slim svart/blå - disse selges pr stk.
  
str  7 - 16:    Kr    998,- pr. stk.

 

Equine Fusion All Terrain / All Terrain Slim, svart, pr. stk:
str 7 - 16:    Kr  1050,- pr. stk.Equine Fusion dampening pad    
str  7 - 16:    Kr  200,- pr. par.

 

Equine Fusion piggsett inkl. monteringsverktøy  kr 350,- pr sett  (1 sett til 2 sko)


Video som viser påsetting av EF Ultimate.

Video som viser påsetting av EF Performance.

Video som viser montering av pigger.Måle og finne rett størrelse på Equine Fusion:  Equine Fusion størrelser

Hva brukere sier om EF kan du lese her!


NB:  For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel.  Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer.  Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder  :-)

Betaling skjer enten i postoppkrav eller helst etter forskuddsbetaling.  Ved forskuddsbetaling så er det kun kr 30,- i faktura-/eksp. gebyr (porto kommer i tillegg etter postens takster) og du slipper i tillegg oppkravsgebyret.  Vi sender vanligvis dagen etter at betaling er mottatt, men om det haster så kan vi også sende samme dag  :-)