Pga salg av vårt butikklokale og omlegging av driften i forhold til dette så avvikler vi salget av EF Boots og selger ut restlageret:


Opphørssalg!!!

 Ultimate og All Terrain:

 

EF Ultimate  restlager:

Str 9 rød/svart  -  1 stk - kr 500,-

Svart/blå kr 650,- pr stk:

Str 15  -  2 stk  +  2 stk såvidt brukt/prøvd på hest (kr 600,- pr stk)

Str 16  -  4 stk

 

EF All Terrain, svart  -  restlager nå kun kr  700,- pr. stk.

Str 15  -  4 stk

Str 16  -  2 stk

 

 Equine Fusion dampening pad    

str  7 - 16:    Kr  200,- pr. par.

Equine Fusion piggsett inkl. monteringsverktøy  kr 300,- pr sett  (1 sett til 2 sko)

Send oss en e-post med bestilling idag:  post@bomfrisal.no

 

Pigger til Equine Fusion Boots:  Man får nå også pigger til disse bootsene.  For bedre feste på snø, is og sleipt underlag uten å miste de gode egenskapene til EF boots så finnes nå sett med pigger utviklet spesielt for dette.  De er enkle å montere med eget monteringsverktøy som følger med settet, og man kan ta de ut når de ikke lenger trengs.  Piggene er laget for "året rundt bruk" om man ønsker dette.

Det anbefales å bruke Dampening Pads inni bootsene når man har montert pigger for å være sikker på at hesten får det mest mulig behagelig og for å øke levetiden på boots og pigger.

NB:  EF pigger er mindre enn hva som er vanlig for normale hestesko.

 

Informasjonsfolder Equine Fusion piggsett.

 

Video som viser påsetting av EF Ultimate.

Video som viser montering av pigger.


Måle og finne rett størrelse på Equine Fusion:  Equine Fusion størrelser

Hva brukere sier om EF kan du lese her!


NB:  For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel.  Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer.  Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder  :-)

Betaling skjer som forskuddsbetaling.  Ved forskuddsbetaling så er det kun kr 30,- i faktura-/eksp. gebyr (porto kommer i tillegg etter postens takster) og du slipper i tillegg oppkravsgebyret.  Vi sender vanligvis dagen etter at betaling er mottatt, men om det haster så kan vi også sende samme dag  :-)