Star-Trekk Commander

Star-Trekk's Western saler er en vellykket kombinasjon mellom Star-Trekk's bomfrie konstruksjon og følelsen av en klassisk westernsal. Westernsaler er ikke alltid like enkle å få til å passe på våre nordiske kortryggede og ofte brede hesteraser. Lengden og den harde kraftige trebommen er laget for hardarbeidende Quarterhester og andre amerikanske "working-horses", og mange av våre vanligste raser krever en lettere, mer fleksibel og kortere sal.

Star-Trekk Commander er en flott sal for denne kategorien hester og ryttere. Den er følsom, smidig og fantastisk bekvem, og har dessuten en svært god stabilitet. Dermed passer den for både westernryttere på alle nivå (unntatt roping og cutting), samt fritidsryttere som foretrekker westernstilen. NB: På bomløse saler kan ikke salhornet brukes til roping e.l.

Star-Trekk Commander er en mer luksuspreget og mere detaljrik sal enn Star-Trekk Western Classic. Den er bl.a utrustet med basket-tooling og råhudskledd horn med sølvconchos og ornamenterte aluminiumsstigbøyler. 
På Standard-salen kan setestørrelsen justeres ca 3 cm for litt større ryttere.
Totallengden på ST Commander er ca 58 cm, Commander Shorty ca 55 cm.

Commander Std komplett sal           kr 14.500
Commander Shorty komplett sal      kr 14.500